Saturday, December 18, 2010

Hidup Baru

Assalamualaikum

Hari berganti hari....sedar2 umur pun dah tua...sekarang aku memulakan hidup baru di tempat yg baru...KULIM...dah lebih berapa bulan x on9 sebab unstable condition+tenet x da..:D

Alhamdulillah baru saja lepas konvo+da start kerja....mula2 tamat belajar dulu hampir2 buat keputusan nak belajar lg( tapi bidang lain)...tapi bila pikir masalah2 lain x jadila nak sambung belajar...tetapi azam mengunung telah kutanam kemas dalam dada untuk belajar kembali...InsyaAllah..

Disaat ni dah 2 company aku kija...satu kat penang dan skrang kat kulim....company first tu contract jer...skrang alhamdulillah baru dpat permanent....tapi kija ni teruk skit la... (Maintenance side).

X da apa lg nak kongsi...post kali ni saja nak naik kan kembali semangat untuk menulis blog...hehe..Len kali kan ku cuba sedaya upaya menulis sekadar yg termampu...sekadar ilmu yang dianugerah kan oleh Allah SWT....

InsyaAllah..

My convocation